طرح غدیر: عضویت فراگیر كتابخانه‌ها

راهكار جدیدی است كه برای ایجاد دسترسی مستقیم استفاده‌كنندگان به منابع كتابخانه‌های دانشگاهی طراحی شده و به عنوان یك طرح دائمی به اجرا در می‌آید.  براساس این طرح، همه اعضاي رسمي و پيماني و دانشجويان تحصيلات تكميلي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مي‌توانند به عضويت اين طرح درآيند، مگر این که كتابخانه‌اي به عضويت طرح غدیر در نيامده باشد و بدین گونه افراد وابسته به سازمان متبوع آن كتابخانه نيز نخواهند توانست از تسهيلات اين طرح بهره برند لذا از محلی كه به عنوان مبدا (دانشگاه محل تحصیل) برای آنها تعیین شده، یك كارت عضویت در طرح، دریافت می‌كنند و به عضویت طرح درمی‌آیند. اعضای طرح با استفاده از كارت عضویت خود  می‌توانند به همه ی كتابخانه‌های زیرپوشش طرح كه به نام «كتابخانه‌های مقصد» شناخته می‌شوند، مراجعه و از تمامی خدمات آنها در محل استفاده كنند و در صورت نیاز،نسبت به امانت کتاب موردنیاز خود اقدام نمایند.

هدف اصلی طرح غدير

ايجاد امكان دسترسی مستقيم و حضوری به منابع كتابخانه‌های زير پوشش وزارت علوم، تحقيقات و فناوری برای اعضای هيئت علمی و دانشجويان تحصيلات تكميلی از طريق يك نظام رسمی و هماهنگ است.

نحوه عضویت در طرح غدیر

قابل توجه اساتید(رسمی- پیمانی) و دانشجویان محترم کارشناسی ارشد و دکترا، چناچه قصد عضویت در طرح غدیر (طرح فراگیر کتابخانه­ ها) را دارید لطفا با در دست داشتن حکم گارگزینی برای اساتید محترم و کارت دانشجویی برای دانشجویان عزیز به بخش امانت کتابخانه مراجعه تا ثبت نام اولیه که بصورت الکترونیکی می­باشد انجام گردد. پس از این مرحله رمز عبور به تلفن همراه و یا ایمیل کاربر ارسال می­گردد، بدین ترتیب به آدرس اینترنتی ایرانداک مراجعه و ثبت نام خود را تکمیل نمایید. بعد از تکمیل ثبت نام و گذشت حداقل 10 روز کاری برای دریافت کارت­های غدیر با در دست داشتن کارت دانشجویی و یا کارت ملی به بخش امانت مراجعه و بسته عضویت خود را تحویل بگیرید

علاقمندان به عضویت در طرح و بهره مندی از مزایای آن می توانند ضمن مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم وفناوری اطلاعات ایران به آدرس: www.ghadir.irandoc.ac.ir به صورت اینترنتی اقدام به ثبت نام نمایند.

*لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر راهنمای مربوط در همین سامانه را مطالعه فرمایید.

آزیتا جهتی

مسئول طرح غدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه ارومیه