معرفی و وظایف مرکز اطلاع­ رسانی

مرکزاطلاع­ رسانی با اشتراک پایگاه­های اطلاعاتی فارسی و انگلیسی و ارائه خدمات اطلاع­رسانی یکی از مهم­ترین بخش­های مهم کتابخانه مرکزی محسوب می­شود که نیازهای مراجعان را در زمینه دسترسی به منابع الکترونیکی فارسی و انگلیسی مرتفع می­نماید. کارگاه آموزشی پایگاههای اطلاعاتی اشتراکی دانشگاه نیز در این مرکز برای دانشجویان کارشناسی ارشدو دکتری برگزار میگردد. و دانشجویان مقاطع مختلف نیز علاوه بر مراجعه به این مرکز، می­توانند در صورت نیاز به مقالات، سمینارها و تحقیقات پژوهشی خود از طریق سایت دانشگاه به آدرس:    WWW.urmia.ac.ir مراجعه نمایند.

وظایف بخش اطلاع رسانی:

1- تهیه مقالات فارسی و انگلسی برای دانشجویان

2 - آموزش پایگاه­های اطلاعاتی اشتراکی دانشگاه

3- راهنمایی دانشجویان جهت استفاده از سیستم رایانه­ای کتابخانه ( نحوه جستجو و بازیابی اطلاعات از سیستم )

4- خدمات تحویل مدرک از کتابخانه( British Library, Linde hal)از طریق مرکز منطقه­ ای اطلاع­ رسانی علوم و فناوری شیراز

5- تهیه و در دسترس پذیر نمودن منابع الکترونیکیE-book, E-Journal)  ) در زمینه­های موضوعی مختلف

6- ارسال کاتالوگ و بروشورهای مربوط به نمایشگاه­های مختلف کتاب به اساتید و گروه­ها جهت انتخاب کتاب

7- شرکت در نمایشگاههای خرید کتاب.