معرفی و وظایف انتشارات دانشگاه ارومیه

دانشگاه ارومیه حدود چهل سال قدمت فعالیت انتشاراتی دارد. اولین کتاب منتشر شده توسط دانشگاه به سال 1352 برمیگردد. تا سال 1386 انتشارات دانشگاه به صورت موردی با مجوز تحت نام اساتید مولف و مترجم اقدام به چاپ کتاب می­نمود. ولی در سال 1390 برای اولین بار با مجوز دائمی نشر کتاب از وزارت ارشاد دریافت گردید و به صورت رسمی انتشارات دانشگاه ارومیه ناشر دانشگاهی اعلام شد . این انتشارات هدفش چاپ کتاب­­های دانشگاهی است که توسط اعضاء هیئت علمی دانشگاه تالیف، ترجمه، تصنیف و گردآوری می­شوند. این انتشارات تا بحال بالغ بر 150 عنوان کتاب بچاپ رسانده است و در بازار کتاب توزیع کرده است. برای اولین بار در سال 1392 چاپ کتابهای الکترونیکی نیز در شورای انتشارات دانشگاه تصویب شد. و تا بحال 10 عنوان کتاب الکترونیکی به چاپ رسیده است. و در آینده نزدیک جهت استفاده و فروش در سایت دانشگاه قرار داده خواهد شد. این انتشارات جهت فروش کتابهای چاپی خود در ارومیه و تهران نماینده فروش دارد که در ذیل آدرس و شماره تلفن تماس آنها درج شده است.

مراحل چاپ کتاب درانتشارات دانشگاه ارومیه

-برای شروع کار مراحل چاپ، اساتید محترم ابتدا باید در دانشکده مربوطه درخواست کتبی برای ترجمه یا تالیف را به شورای پژوهشی دانشکده ارائه دهند .

-پس از اتمام کار تالیف و تکمیل کل کتاب، تصویب کتاب در دانشکده ی مربوطه انجام می­گردد.

-برای کتابهای ترجمه، پس از تصویب، ابتدا باید از صفحه عنوان کتاب و صفحه­­ ی حقوقی آن(صفحه اطلاعات کتابشناسی که مشخصات شابک، محل نشر، سال نشر و...) را دارد کپی گرفته شود و در اختیار انتشارات جهت استعلام از مرکز نشر دانشگاهی قرار گیرد. تا درصورت عدم ترجمه در مراکز دیگر کار ترجمه آغاز گردد.

-برای کتابهای تالیفی بعد از ارائه فایل PDF کامل کتاب به معاونت پژوهشی دانشکده، که سه نفر داور علمی برای کتاب مشخص می­ گردد، و دو نفر از داوران از دانشکده مربوطه و یک نفر داور خارجی از خارج از دانشگاه ارومیه توسط گروه مربوطه انتخاب می­ گردد.

-ارسال فایل کامل کتاب برای داوری(برای کتابهای تالیفی)، لازم به توضیح می­ باشد که داوران نظرات کلی در مورد کتاب ارائه می نمایند و مدت تقریبی آن 15 روز کاری می­ باشد.

-برای کتابهای ترجمه ایی پس از اینکه سه فصل اول کتاب ترجمه گردید. باید برای مشخص شدن داوران توسط گروه اقدام شود. درضمن سه فصل ترجمه شده ی کتاب همراه با متن زبان اصلی برای داوران ارسال گردد.

-پس از اعلام نتایج داوری کتاب و اعمال اصلاحات مد نظر داوران، فایل کامل کتاب به ویراستاری علمی و ادبی ارسال می­ گردد.

-پس از ویراستاری، فایل نهایی کتاب به همراه کلیه مدارک( نامه­ های داوری و ویراستاری) برای طرح در جلسه شورای انتشارات دانشگاه در اختیار معاونت پژوهشی دانشگاه قرار خواهد گرفت.

- پس از تصویب در شورای انتشارات، فایل کتاب به صورت( word , PDF) به همراه کپی شناسنامه و کپی آخرین مدرک تحصیلی مولفین و مترجمین در اختیار بخش انتشارات قرار گیرد. تا برای صدورفیپا و مجوز نشر اقدام گردد.

ارومیه کیلومتر 11 جاده سرو دانشگاه ارومیه کتابخانه مرکزی-انتشارات (با 30 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه ارومیه)- تلفن: 04431942274 - 04432779930

ارومیه  کیلومتر 11 جاده سرو  دانشگاه ارومیه  کتابخانه مرکزی کتابفروشی دانشجو

تهران- میدان انقلاب خیابان لبافی نژاد- نرسیده به اردیبهشت- پلاک238  موسسه کتابیران  66411173 - 66414474 - 021